A Vonzás Törvény alkalmazása 5. rész | A Próba

A PRÓBA

Ezt a részt hagytam utoljára megírás szempontjából, – nem sorrendben írtam itt a vége fele, az ez utáni részt már korábban megírtam – mert itt dől el minden. Ha itt elbukik a dolog, akkor az összes többi rész is hiába való, elmondom miért.

Ahhoz, hogy valamit, – mondjuk egy lehetséges jövő variációt magadhoz tudj vonzani, ahhoz mindenképpen tudnod kell vizualizálni. Már biztosan gyakoroltad ezt az előző részek gyanánt, de egyiknél sem olyan fontos, mint itt. Most ott tartasz, – ha mindent végig csináltál, amit javasoltam, – hogy beleéléssel elfogadtad a jelenlegi életedet, a múltadat és mindent, amit korábban tudattalanul rendeltél, akkor, amikor még nem voltál tudatában annak, hogy mindent szándékosan is elő lehet idézni. Továbbá elképzeltél egy életet, egy olyat, amit élni szeretnél. Vagyis választottál. Ugyanakkor el is engedted a nem kívánt és gyötrelmes életedet.

De ezzel még csak azt érted el, hogy már nem fogsz magadhoz vonzani olyan eseményeket és élethelyzeteket, melyek nyomorúságosak vagy nem éppen a kedvedre valók.

Most mindazt, amit a papírra leírtál, azt olvasd át még egyszer utoljára. Ha minden stimmel, akkor vonulj el egy csendes helyre, oda, ahol biztosan nem fognak zavarni, úgy egy vagy két órán keresztül.

Ugyanis, minden amit leírtál, azt fel kell „próbálni”, mint egy ruhát, amikor elmész vásárolni egy üzletbe.

Kezdjük! Helyezkedj el egy kényelmes helyen. Most csukd be a szemed. Vegyél egy nagy lélegzetet. Lassan fújd ki a levegőt. (A mély lélegzeteknek óriási jelentősége van, ha most nem is térek ki erre részletesen, a későbbiekben ki fogok egy másik bejegyzésben)

Ismételd el ezt többször a következő mondatot, hagyd, hogy teljesen lelassuljon a tested, az anyagcseréd, minden. Kezdj el megnyugodni. Közben próbálj meg nem gondolni semmire. Csak mély levegőt veszel, és kifújod. Újra mély levegőt veszel és kifújod. Közben nem gondolsz semmire. Ha mégis jár az agyad, akkor gondolj arra, hogy; „Csak a légzés, semmi más… csak a légzés, semmi más… csak a légzés semmi más…”

Néhány perc után, már nem kell magadban gondolni ezt a mondatot, mert leáll a gondolkodásod. Akkor már csak belégzés és kilégzés. Élvezd a csendet. A nyugalmat. Élvezd, hogy a Világ nem a te gondod mostantól.

Azt, amit a papírra leírtál, egy életet, egy élethelyzetet, azt most kérlek, hogy képzeld el vizuálisan. Próbáld fel! Mindent képzelj el ebben a másfél, két órában, ami most azért van, hogy megteremtsd magadnak azt a jövőt, amit a későbbiekben meg akarsz tapasztalni.

Ha nem is vagy képes hinni a Vonzástörvényében, gondolj csak arra, hogy most lehetőséged van egy általad választott életet élni, aminek a módszerét megosztom veled.

Képzelj el minden olyan szituációt, amelyben Te egy sikeres és gazdag ember vagy, Ezeket úgy kell elképzelned, mintha éppen most történne veled. Ha poénos szituációt képzelsz el, akkor mosolyodj el Te is, ha egy olyan szituációt képzelsz el, amiben nem számít a pénz, mert annyi van, hogy bármit megvehetsz, akkor érezd annak a szituációnak az örömét, a szabadságát, mindent, amit az adhat.

Képzelj el mindent, amit arra a papírra felírtál. Képzel el az életedet abban a házban, képzeld el az emberek reakcióit az életedre, képzeld el mit és hogyan csinálnál, kinek adakoznál, hova mennél nyaralni, mit csinálnál a vagyonoddal. Képzelj el egy napot abból az életből, amit leírtál. Van időd rá bőven, mert mondtam, hogy egy-két órára kellett most elvonulnod a jelenből. Minden, amit most elképzelsz, óriási hatással lesz a jövődre, bármit is képzelsz el! Bármit is akarsz a jövőben megélni, megtapasztalni, itt az idő, hogy elképzeld vizuálisan.

Úgy gondolj ezekre a dolgokra, amiket most elképzelsz, hogy már megvan, már minden megvan! Mindent elértél! Töltsön el a hála, hogy végre sikerült beteljesíteni az életedet és egy boldog, kiegyensúlyozott, és nem utolsó sorban gazdag ember lett belőled. Már csak azt csinálod az életedben, amit te szeretnél. Senki nem parancsol neked. Töltsön el a szabadság érzése! Milyen az az érzés, amikor azt csinálsz az életedben, amit csak akarsz? Gondolj bele és érezd át azt a szabadságot. Milyen érzés az, amikor teljes egészében te irányítod az életedet? Gondolj bele, és éld át az érzést! Ne feledd, a vizualizációdban már mindent elértél, független, gazdag és szabad ember vagy! Nem korlátoz senki és semmi!

Ha ezeket sikerül oly mértékben átélned, hogy a végén a boldogságtól már-már egy könnycsepp gördül a szemedbe, akkor sikerült! (Ezt oly mértékben tudtam még fokozni, hogy a vizualizáció alatt olyan zenéket raktam be, amik szinte győzelmi dalok, és amelyek még jobban doppingolták a vizualizációt. Pl. We are the champion. Hatalmas zene a vizualizációim alatt. ) Fokozd te is olyan zenékkel, amiket nagyon szeretsz! Hidd el, hogy az érzés, amit keresünk, még jobban elő fog jönni.

A végén, már amikor olyan felfokozott állapotban vagy, akkor akaratlanul is úgy veszed a levegőt, hogy mélyeket veszel. Ez annak a jele, hogy teljes mértékben össze vagy kapcsolódva a Forrás energiáddal, Felsőbb éneddel! Emlékszel mit mondtam a Forrás energiádról?

Bármilyen dolog, amit meg akarsz tapasztalni, amit át akarsz élni, – hiszen jogod van hozzá – azt csak úgy teheted meg, hogy jelzed a kérésedet a Forrás energiádnak, és ő teljesíti. Nincs más, nincs Isten aki figyelne a kéréseidre, nincsenek anygalok, akik a kéréseidet teljesítenék, csak Te vagy és a hátrahagyott lélek energiád, a Forrás Energiád! Viszont Ti ketten együtt bármit meg tudtok valósítani! Ha ennek tudatában vagy a nap huszonnégy órájában, akkor bármit elérhetsz, amit csak akarsz!

Miért működik ez?

Egyszerű! Mert minden egyes embernek megvan a szabad akarat lehetősége. Nem jelent ez mást, minthogy bármit, amit meg akarsz tapasztalni, azt vagy kéred, vagy átéled! És megkapod! Teljesen mindegy mi az, és mit kérsz, mindegy, hogy tudatosan kéred vagy tudat alatt, megkapod! Azért, mert kérted! Inkarnálódni jövünk ide a Földre, és kaptunk hozzá egy óriási segítséget. Amit meg akarunk tapasztalni, azt megtudjuk tapasztalni, kérjük, vagy átéljük! Az átélésnek, a vizualizációnak az a szerepe, hogy ezzel a módszerrel tudassuk a Forrás Energiának, hogy mit akarunk megtapasztalni. Ő ebből már érzékelni tudja, hogy mit akarunk, és a lehetséges jövő képek el kezdenek hozzánk áramolni. Mindent megkapunk, ami ahhoz kell, hogy a kért vagy vizualizált dolog végeredményét megtapasztaljuk. Nekünk nincs más dolgunk, mint a végeredményt elképzelni és vizualizálni, vagy kérni, és megkapjuk. Ettől olyan izgalmas ez az élet! Ezért jövünk ide! Megtapasztalni az ellentéteket, és az érzelmeket! Ilyen sokszínű érzelemmel ellátott bolygó mint a Föld, nem sok lehet. Persze, sok felé inkarnálódhatunk, de a nehézsége miatt a Föld másrészről vonzó is a számunkra. Mert szeretjük a kihívásokat. És most már, hogy tudod, hogy vissza fogsz ide térni még jó pár életbe, vagyis inkarnálódni fogsz, miért ne sajátítanád el a Tudatos Teremtés képességét!

A kérés mibenlétére és arra, hogy hogyan kell kérni úgy, hogy meg is kapd azt amit kérsz, egy másik bejegyzésben térek majd ki rá.

Most, hogy felpróbáltad a választott életedet, és át tudtad élni teljes mértékben, már csak egy lépés választ el attól, hogy a valóságban is megtapasztald azt, amit most átéltél.

Minden, amit most elképzeltél ebben a vizualizációban, azt felejtsd el! Most azonnal! Máskülönben nem tud teljesülni! Engedd el! De teljes mértékben, és teljesen. Többet ne is gondolj rá. Vedd úgy, hogy megrendeltél valamit, és utána már ne akard kivenni a postaládából.

De legbelül tudd biztosan, hogy egy napon minden amit most elképzeltél valóra válik. Mert megrendelted. Csak a hitet tartsd magadban, hogy eljön a nap, amikor a rendelésed vissza érkezik hozzád. Hogy mennyi az az idő, nehéz megmondani. Ahogy olvasgattam a témában és kutattam, néhány héttől akár néhány év is lehet. Attól függően, hogy mit rendeltél és mennyire tudtad teljes egészében elengedni.  A hit az, ami megengedi valósulni a kért dolgokat. Ha mindig azon rágódsz, hogy mikor fog teljesülni, akkor nem fog, vagy csak nagyon sokára. Minél jobban el tudod engedni, minél jobban el tudod felejteni annál jobb, és annál hamarább meg tud valósulni minden, amit elképzeltél. Amúgy is, a jelenben kell élned és minden energiádat a jelenre kell fordítanod, nem a múltra és nem is a jövőre. Most kell élned, nem a jövőben. Minden energiádat a most-ra kell fordítanod! Élj most! Rendelj meg egy jövőt, de ne feledd, az energiádat a jelenre kell fordítanod! Ha már valamire nem számítasz, akkor meg tud valósulni! Örök igazság! Sose feledd!

Emlékezz, ha valamit elengedsz, vagy már nem számítasz rá, vagy már nincs szükséged rá, (a későbbiekben ezt még megmagyarázom) akkor meg tud valósulni. Következzék a zárófejezet.

Google+ megosztás

Használd az egyéb megosztó ikonokat:

Szólj hozzá Te is! (Jelentkezz be előbb a Facebookra!)

Osszad meg ezt a cikket: