A Vonzás Törvény alkalmazása 6. rész | A Vonzás Törvénye

A VONZÁS TÖRVÉNYE

Ebben a záró részben megpróbálom összegezni, hogy mi is a vonzástörvény, vagy mi nem az. Sokan azt mondják, hogy a vonzástörvény az, hogy gondolsz valamire, és az, meg fog jelenni az életedben. Továbbá, hogy ha pozitív dolgokra koncentrálsz és pozitívan gondolkodsz, akkor pozitív jó dolgok történnek veled, ha pedig negatívan gondolkodsz, akkor negatív események történnek veled.

Az igazság az, hogy olyan, mint vonzástörvény nem is létezik. Ugyan én is használom a szót, mely legjobban tükrözi a Teremtés folyamatát, de nem úgy működik, mint ahogyan azt sokan gondolnák. Illetve olyan formában, ahogy árulják, nem létezik. Pusztán csak népámítás, ami azt próbálja elhitetni, hogy bármi a tiéd lehet, ha pozitívan gondolkodsz. Negatív dolgok akkor is történnek veled, ha csak pozitívan gondolkodsz. Talán akkor nem történnének veled rossz dolgok, ha egyedül laknál ezen a bolygón. Ami ugye kizárt.

Csak a szabad akarat létezik, a karma mellett, ami az egyensúlyt hozza létre az életedben. Ha szabad akaratodból eldöntöd, hogy hova akarsz megérkezni, vagy mit akarsz átélni, megtapasztalni, akkor az út megnyílik előtted. Ha rálépsz erre az útra, akkor jó eséllyel kapod meg azokat az eszközöket, amelyek a cél eléréséhez vezetnek. De nem kapod meg a végeredményt! A végeredmény átélésénél is arra gondolsz majd, hogy mennyi mindent meg kellett tenni ezért, amit te tettél meg és nem a vonzástörvény.

Ha valamire gondolsz, attól még nem fogsz semmit bevonzani az életedbe. Hiába is állítják ezt sokan, és írnak róla ezer könyvet. A gondolatok egyáltalán nem tudnak bevonzani semmit az életünkbe. Sem a pozitív gondolatok, sem pedig a negatívak.

Ha valamit el akarsz érni, akkor természetesen először el kell képzelni. Oly mértékben kell beleélned magad, mintha csak a jelent élnéd át.

Egyszer és nem többször. Utána el kell engedni és el kell felejteni. Különben megdermed a dolog és nem tud megvalósulni, ha továbbra is összpontosítasz rá, vagy görcsösen figyelgeted az órádat, hogy mikor fog teljesülni, akkor nem fog történni semmi. Ameddig figyelsz a dologra, jóval kisebb esélye van bárminek is megtörténni, mintha nem figyelnél rá. Ha már nem figyelsz a kívánt a dologra és teljes mértékben el tudtad engedni, akkor sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy a dolog megtörténik.

Ha valami rossz dolgot akarsz elkerülni, akkor figyelmet kell szentelni rá. Egy kis ideig, nem tovább. Onnantól, hogy az összes lehetséges rossz dolog variációra figyeltél, már nem fog megtörténni.

Egyszerű példákkal:

Reggel elmész kerékpározni, és tudatosan arra gondolsz, hogy akár defektet is kaphatsz, akkor egész biztosan nem fogsz defektet kapni. Kár is vinned a kerékjavító készletedet. Ha nem jut eszedbe, hogy akár defektet is kaphatsz, akkor sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy megtörténik, vagyis defektet kapsz. Úgy képzeld el ezt, mintha egy kisördög állandóan azt lesné, hogy hol tud veled kiszúrni. De ha csak egy gondolatmenet erejéig fokuszáltál rá, már ki is védted a támadását, és nem fog a rossz dolog megtörténni. (Ez pont ellentétes azzal, amit eddig hinni vagy tudni véltél a vonzástörvényről)

Ha arra gondolsz, mielőtt egy szelvényt feladsz, hogy akár a főnyereményt megnyerheted, akkor egészen biztosan nem fogsz nyerni semmit. Ha helyette arra gondolsz, hogy ezzel a szelvénnyel akár semmit sem nyersz, akkor nagyobb valószínűséggel fogsz pénzt nyerni. Vagy ha egyáltalán nem is akarsz nyerni, nem akarod görcsösen megnyerni a főnyereményt, akkor sokkal nagyobb eséllyel nyersz egy nagyobb összeget.

Ha már valamit nem akarsz, azt megkapod. Azért van ez így, mert elengedted. Ha már el tudtad engedni, jó eséllyel meg is tud történni.

A vágyott dolgaidra hosszabb ideig kell fokuszálni, egy - két órán át, majd utána rögtön el is kell engedni és el kell felejteni.

Minél jobban akarsz valamit, annál nagyobb a valószínűsége, hogy nem fog megjelenni az életedben.

Csak úgy tudsz tudatosan teremteni, ha ráhangolódsz a forrásenergiádra. A magasabb Énedre. Ezt csak meditációval teheted meg. Naponta fél órára hunyd be a szemed és ne gondolj semmire. Csak élvezd a csendet. Ha elég ideig hangolódsz rá napi szinten, akkor az életed ennél fogva is egy idő után jobb és szebb lesz. Ebben a meditációban vizualizált dolgokat sokkal nagyobb eséllyel kapod meg, s a meditáció végeztével el kell felejteni, el kell tudni engedni.

Ahhoz, hogy változást érj el az életedben, először el kell fogadnod a mostanit. Amíg nem tudsz az életedben mindent elfogadni, addig ne is számíts változásra. Értékelned kell azokat a dolgokat, amelyekkel rendelkezel és hálát kell adnod érte.

Akkor történnek veled rossz dolgok, ha nem vagy összhangban a forrásenergiáddal. Ha ellenállást tanúsítasz felé, szintén rosszabbra fordul a sorsod. Ha ezt az ellenállást le tudod győzni, akkor az életed egyre szebb és szebb lesz. Az ellenállás csökkentésének legjobb módja a meditáció. Nem csak a lelked újul meg, hanem a tested is. Minél kisebb az ellenállás a valódi énedtől, annál jobban tudnak a testedben a sejtek is visszatérni a helyes működéshez, annál jobban meg tudnak újulni.

Ne próbálj mindent azonnal megváltoztatni az életedben, mert az úgy sem fog menni, apránként kell a lépéseket megtenni. Bármit is akarsz elérni, bármilyen területen, az alábbi lépésekkel javasolt megtenni;

• A Jelen elfogadása, majd elengedése.
• Választani kell egy Jövőt, ahova meg akarsz érkezni.
• Bele kell próbálnod magad, hogy illik-e hozzád.
• Majd azt is el kell engedni. Ha nem fókuszálsz rá, akkor meg tud történni.
• A jelenben élj, ne a múltban és ne a jövőben. Az energiádat, miután megrendeltél egy jövőt, a jelenre fordítsd.

Összességében rendelkezel azzal a képességgel, hogy bármit, amit akarsz, azt meg tudd tapasztalni. De ehhez értened kell azt, hogy honnal jöttél, és ki vagy, és hová térsz haza majd egyszer, ha életed véget ér. A Forrásenergia kiterjesztése vagy. De hátrahagyott lélekenergiáddal együtt bármit el tudsz érni, bármit meg tudsz tapasztalni, amit csak kívánsz! A határ a csillagos ég! Hangolódj rá forrás energiádra, szakíts meg minden ellenállást felé, és az életed egyre szebb és szebb lesz! Minden azon múlik, hogy mennyire vagy képes ezt az ellenállást feladni. Ha már nincs ellenállás a Forrásenergiád felé, akkor bármit meg tudsz tapasztalni az életben.

Itt az idő, hogy életed tudatos teremtőjévé válj. Döntsd el Te magad, hogy mit akarsz megtapasztalni addig, amíg itt vagy ebben az életben a Földön. Tanulni és tapasztalni jövünk ide, és kaptunk hozzá egy óriási segítséget. Azt, hogy kérhetünk és vizualizáció útján megint csak kérhetünk, és minden kérésünk meghallgatásra talál forrásenergiánk által.

Kérjünk szüntelen, hiszen ez vezet el a teljes boldogsághoz, de közben nem felejtsünk el élni, mert az hozza meg igazából a boldogságot, ha most élünk! és nem a múltban és nem is jövőben.

Viszonyuljunk úgy az embertársainkhoz, hogy egy napon visszaérkezik hozzánk az, ahogy bántunk másokkal, mert a Természet mindig egyensúlyra törekszik. Alap törvény, mindig tartsd szem előtt. Előbb teljesül a Karma, a természet egyensúlya, mint a Vonzástörvény! Előbb azt tapasztalod, amit ki adtál magadból, ahogy másokkal bántál, aztán csak a Vonzás, vagy amit rendeltél. Előbb az egyensúly és aztán a rendelés!

Kedves Olvasó! Azzal, hogy erre az oldalra jöttél hiszem, hogy nem véletlen. Az életben semmi sem történik véletlenül. Onnan tudom, hogy pár évenként mindig vissza térek a Vonzás Törvényhez. Mintha csak az lenne az én küldetésem ebben az életben, hogy ezekről publikáljak. Nem tudom, miért van ez így, de 2011-ben, amikor megírtam első könyvemet a Vonzástörvény Módszertana címmel, még nem gondoltam volna álmomban sem, hogy egyszer vissza fogok térni ehhez a témához egy weboldal keretében. De valamiért bennem van egy érzés, hogy az embereket tájékoztatni kell. Ehhez mindent megkaptam, ami szükséges. Képes vagyok valamiért sokat írni, és képes vagyokweblapot szerkeszteni. És a legérdekesebb az, hogy szeretem is mindhármat. Imádok írni, weblapot szerkeszteni és mindig is tudni akartam mindent, ami a Vonzástörvényről szólt. Semmi sem véletlen!

Google+ megosztás

Használd az egyéb megosztó ikonokat:

Szólj hozzá Te is! (Jelentkezz be előbb a Facebookra!)

Osszad meg ezt a cikket: