A Vonzás Törvény alkalmazása 2. Rész | A Karma

A KARMA

A Karma törvénye szerint minden cselekedetünk egy annak megfelelő következménnyel jár. A Karma nem jutalom vagy büntetés, hanem a következményeket kiváltó szigorú törvény.

Ha például elveszel valakitől, akkor tőled is elvesznek. Ha adsz, akkor te is kapsz. Ilyen egyszerű. Ahogy bánsz az emberekkel, vagy amit elkövetsz ellenük, azt a Karma törvénye szerint te is visszakapod, megtapasztalod mindenképpen, teljesen mindegy, hogy ebben az életedben vagy a következőben.

De hogy is függ össze ez a szigorú törvény a reinkarnációval?

Hogyan függ ez össze a Vonzástörvénnyel? Lehet – e hatással a karmikus törvény oly mértékben a Vonzástörvényre, hogy befolyásolja, vagy meghiúsítja a vonzástörvény gyakorlása közben vizualizált jövőt? Tény, hogy a természet és minden az Univerzumban egyensúlyra törekszik. De ez az egyensúly csak az ok okozatra vonatkozik, vagyis magára a Karmára. A Vonzástörvény a szerint adja a velünk összhangba került dolgokat, hogy miképpen tudtuk a rezgésünket ráhangolni a vágyott dologra.

Így aztán nem sok összefüggést látok a Karmikus adósság és a Vonzástörvény között. Egy egyszerű példával élve, egy rossz modorú, mindenkivel szemétkedő ember is elérhet bármit a Vonzástörvénnyel, lehet gazdag, jómódú. De ugyanakkor a karmikus törvény szerint vele sem fognak másként bánni, és a bántásai egytől egyig vissza is érkeznek hozzá. Amit okoz másnak, azt vissza is kapja. Ok és Okozat.

Karmikus adósság

Mikor lehet megszabadulni, ha egyáltalán meglehet a sok karmikus adósságtól? Mert mindig visszajövünk ide inkarnálódni, és nem hogy csökkentenénk a karmikus dolgokat, még teszünk is hozzá. Talán ezért tart olyan sokáig a „kötelező” inkarnálódás, mert sok időbe telik, amíg mindent szépen ledolgozunk.

Amikor megtörténik az összes karmikus dolog törlesztése, már nem hiszem, hogy tovább kellene inkarnálódni, hacsak azért nem, hogy önkéntesen segíts a társadalmon. Voltak és még lesznek is olyan magasan fejlett lelkek, akik azért jönnek ide, hogy segítsenek nekünk! Nekik nem lenne muszáj, mégis itt vannak közöttünk. Ha gondolkodsz ilyen embereken, biztos, hogy neked is eszedbe jut ilyen ember.

Tehát, a Karma szerint amit elkövetsz (cselekmény) mások ellen, félrebillented a mérleget, de a mérleg mindenképpen vissza áll középre, mert a cselekménnyel összhangban lévő dolog vissza érkezik hozzád. Teljesen mindegy, hogy az jó vagy rossz. Úgy vélem, hogy a kisebb dolgokat hamarabb, a nagyobb dolgokat később kapjuk vissza. Bár az ilyen nagy ok okozat törvényszerűségben nem hiszem, hogy mi emberek szabjuk meg, hogy egy dolognak mekkora súlya van.

A reinkarnációban felvállalt feladatok és küldetések is összhangban vannak az előző életekben összegyűlt karmikus dolgokkal. Ha például az előző életedben megerőszakoltál egy fiatal lányt, akkor a következőben téged fognak megerőszakolni hasonló körülmények közt. És nem más fogja kérni azt az életet, hanem te saját magad, mert te akarod kiegyensúlyozni a mérleget.

Mindenki a saját mérlegét egyensúlyozgatja időről időre, inkarnálódásról inkarnálódásra.

Na de azt senki nem mondta, (legalábbis úgy hiszem), hogy közben nem érezhetjük jól magunkat, hogy közben nem gazdagodhatunk meg mocskosul. Hogy nem vonzhatjuk magunkhoz azt, amitől boldogok lehetünk! Úgy is magunkhoz vonzhatunk bármit, hogy közben a karmikus dolgokon is dolgozunk.

A karma úgy is megtalálja minden helyzetben, minden lehetőségben a visszacsatolásokat, teljesen mindegy mennyi pénzünk van, mit dolgozunk és kik vagyunk!

Így aztán bármi a miénk lehet, ha megfelelően összhangba kerültünk vele.

Google+ megosztás

Használd az egyéb megosztó ikonokat:

Szólj hozzá Te is! (Jelentkezz be előbb a Facebookra!)

Osszad meg ezt a cikket: