A Vonzás Törvény alkalmazása 4. rész | A Jövő Megtervezése

A JÖVŐ MEGTERVEZÉSE

Hogy mennyire tudtad elengedni az előző fejezetben elképzelt dolgokat, azt a későbbiekben könnyen leellenőrizheted. Gondolatban térj majd vissza ahhoz a rossz életminőséghez, és ha már nem tudod olyan intenzíven elképzelni, nem tudod magadat beleélni, akkor sikerült elengedned.

Folytasd a vizualizációt és újra képzeld el a gazdagságot, a bőséget. Tudatosítsad magadban, hogy mostantól ez lesz az életed. Képzelj el olyan körülményeket, amelyekben jól érzed magad. Képzeld el a házadat, az autódat, és azt az embert, akivé válni akarsz. Képzelj el minden apró részletet, ami csak eszedbe jut. Ne csak a pénzügyi helyzeted vizualizáld, hanem a kapcsolataidat is. Képzeld el, hogyan viszonyulnak hozzád az emberek.

Teremtsd meg gondolatban az életedet. Azt az életet, amit mostantól élni akarsz. Tudatosítsad magadban, hogy mostantól ez lesz az életed. Válj eggyé ezzel az élettel, érezd a szépségét, a biztonságot, amit adhat. Merülj el benne a legmélyebb szintig amennyire csak tudsz.

Majd jelentsd ki a végén;

Végre elérkeztem a bőség, a jólét és a gazdagság állapotába. Az vagyok, ami lenni szeretnék, és mindenem megvan, amire vágyom. Életemnek tudatos teremtője és irányítója vagyok. Én irányítom tulajdonságaimat, személyiségemet és azokat a helyzeteket, amelyeket át szeretnék élni, mert minden érzékemmel birtokba vettem őket.

A gyakorlatot mindig az öröm és hála érzésével fejezd be. Az örömnek és a hálának teljes mértékben el kell öntenie a szívét. (Ne jelentsd ki magadnak, hogy hálás vagy, és azt se hogy örülsz. Az érzésnek szívből kell jönnie, és éreznie kell!) Lélegezz mélyeket, a légzés segít, hogy még jobban rá tudj kapcsolódni a forrásenergiádra.

Majd a végén, mondd ezt magadnak;

Sikerült elérnem azt, amit akartam. Végre megtörtént, megcsináltam!

Kiegészítés:

A Vonzástörvény semmit nem teljesít neked, ha csak gondolsz valamire. Nagyon fontos, hogy ezt megértsd. A gondolat mellé, az érzések elengedhetetlenek. Ha csak arra gondolsz, hogy milyen jó lenne egy szép hatalmas házban lakni, attól még semmi nem fog történni. Érezni kell azt az érzést, amit az okoz, hogy egy szép, hatalmas házban élsz.

Az érzések azok, amik működésbe hozzák a Vonzástörvényt, nem a gondolatok. Ha nem érzel semmit egy gondolat közben, akkor nem indul be a folyamat. Az érzések ugyanakkor lehetnek jók és persze rosszak is. Figyeld meg, hogy egyes gondolatok milyen érzéseket váltanak ki belőled. Csak azokat a gondolatokat tartsd meg, bármit is vizualizálsz, amitől örömöt vagy hálát érzel.

A következő lépésben készítsd el a jövő tervedet. Fogj egy füzetet, vagy egy üres lapot és vázolj fel mindent, hogy hogyan fog kinézni a te jövőbeni életed. Írd le egy lapra, hogy hét év múlva milyen lesz az életed. Hány éves leszel akkor, (csak olyan dolgokat előszőr, amiről biztosan tudod, hogy be fog következni), befejezed a sulit, kifizeted addigra a hiteleidet…ilyeneket.

Majd térjünk rá az álmaidra, mekkora és milyen házad lesz, milyen autód lesz, mit fogsz dolgozni, mekkora  vagyonod lesz, mennyit fog a pénzed kamatozni havonta, lesz e saját céged, milyen munkát fogsz csinálni. Ugyan így a párkapcsolatra is térj ki, kivel fogsz élni, milyen lesz a baráti köröd. Hová fogtok menni nyaralni és hányszor egy évben. Meg fogsz-e tanulni egy nyelvet…

A terv legyen részletes, és mindenre kiterjedő. Semmit ne hagyj ki, írd le a gyermekkori álmaidat is, amik még nem valósultak meg.

Ha ezzel végeztél, akkor olvasd át még egyszer, hogy milyen életed lesz. Tetszik a jövőbeni életed? Kihagytál valamit, nosza írd bele, még nem késő. Ez az az élet, amit élni szeretnél? Azonosulni tudsz vele? Tedd fel magadnak a kérdést. Ez az az élet, amire vársz már régóta, és vágytál mindig is?

Ha igen, akkor még két lépés választ el attól, hogy elkezd magad felé irányítani ezt a jövőt. Innen folytatjuk a következő részben.

Google+ megosztás

Használd az egyéb megosztó ikonokat:

Szólj hozzá Te is! (Jelentkezz be előbb a Facebookra!)

Osszad meg ezt a cikket: