Könyvek – Ez évi Publikációk

Két könyvet írok jelenleg, az egyik A Vonzás Törvénye Működésben, mely az elmúlt 10 év megszerzett tudását fogja taglalni a vonzás törvény témakörben. Sok dolgot másképp látok már, mióta az első könyvemet megírtam 2011-ben. A könyv körülbelül 2018 májusától lesz elérhető. Sokkal részletesebb lesz, mint a Vonzás Törvény Módszertana volt annó. Átláthatóbb és egyszerűbb összefüggéseket taglalok benne, amiktől még jobban el lehet sajátítani a vonzás törvény alkalmazását. Kiegészítem olyan egyéb információkkal is, amelyeket itt a weboldalon nem részletezek, és az első könyvemben sincsenek benne, de ugyanakkor fontosak a sikeres alkalmazáshoz.

A másik könyv Az Utazás az előző életekbe, ami szintén érdekes tanulmánynak ígérkezik. Ennek a könyvnek a megjelenését kicsit későbbre tervezem, már csak azért is, mert ennek a weboldalnak a fő témája a vonzás törvény. Körülbelül 2018 június és augusztusa között tervezem ezt a könyvet befejezni. Érdekes lesz, mert minden infót megosztok arról, hogy milyenek voltak az én előző életeim, és hogy jelenleg milyen küldetésem van itt ebben az életben. Nem utolsó sorban kitérek részletesen az utazások alatt felfedett olyan titkokra is, amelyek a köztes lét között történtek.

Nagyon várom mindkét könyv publikálását.

Ez év végén még egy könyv várható lesz amit szeretnék még publikálni. Szintén a vonzás törvényről fog szólni és rövidebb lesz, szinte csak módszerek lesznek benne.

Ha az imént tervezett könyveket befejezem, és sikerül publikálnom, és többé nem fogok semmit sem írni, akkor is boldog emberként fogok meghalni.

Google+ megosztás

Használd az egyéb megosztó ikonokat:

Szólj hozzá Te is! (Jelentkezz be előbb a Facebookra!)

Osszad meg ezt a cikket: