Részlet Szalai Attila – A Vonzás Törvénye Működésben ebook-ból

A Vonzás Törvény alkalmazása

A Vonzás Törvénye Működésben ebook

Ha az emberek tudatában lennének annak, hogy létezik olyan módszer, amivel bármit meg tudnak valósítani, így a jövő alakulását is befolyásolni tudják, akkor micsoda nagyszerű bolygón élhetnénk. De elveszünk a kínokban, a szenvedésben, és ebben nagymértékben aberrált világ hétköznapjaiban. A teremtés képességét pedig oly mértékben a nullára csökkentettük az idők folyamán, hogy az csak arra elég, hogy vegetáljunk és túléljünk ezen a bolygón.

De van egy részünk, ami soha nem felejti el, hogy mire vagyunk képesek. Ez pedig a hátrahagyott lélekenergiánk, a Forrásenergia. Ő mindvégig tudatában van annak, hogy bármit, amit szeretnénk a küldetésben, azt el is tudjuk érni, meg tudjuk valósítani. Láthatatlan kapocs köt össze vele, amit mi saját magunk szakítunk meg akkor, mikor ellenállást fejtünk ki felé.

Ez a kapcsolat a Forrásenergiával bármikor létrehozható, akár úgy is, hogy folyton rá vagy kapcsolódva. Ha a kapcsolat megvan, akkor számodra nincsenek lehetetlen dolgok. Amikor összhangba tudsz kerülni Forrásenergiáddal, akkor ketten együtt bármit meg tudtok teremteni.

A Vonzás Törvény mint fogalom létezik csak, nem az Univerzum teljesíti a vágyaidat, hanem ha kapcsolatba tudsz kerülni a Forrásoddal, akkor Ő az. Ő az, akik ha kérsz valamit, akkor a legnagyobb örömmel teljesíti. Ti ketten egyek vagytok. A Forrásenergiád kiterjesztése vagy. Ebben az emberi testben a lélekenergiád kevés képességgel rendelkezik, mert be van zárva a testbe. De ha képes leszel azokkal a módszerekkel összhangba kerülni a Forrásoddal, amiket majd a későbbiekben megosztok veled, akkor bizony bámulatos életed lehet.

Amikor összhangba tudsz kerülni a Forrásenergiáddal, közel azonos frekvencián rezegtek, akkor ebben a ráhangolt állapotban bármi is legyen az, amit meg szeretnél tapasztalni a küldetésben, és elképzeled, az el kezd feléd áramolni. Az a jövő, amit ebben a ráhangolódott állapotban elképzelsz, teljes mértékben meg tud valósulni, teljes mértékben a tiéd lehet, ha akarod!

Hogy mennyi ideig tart ilyenkor a ráhangolódás és a teljesülés közti idő, a későbbiekben még visszatérek. Így lehet legpontosabban körül írni azt, amit mindenki úgy hív, hogy:

A VONZÁS TÖRVÉNYE

Nincs más, Isten, Angyalok, Univerzum és egyéb dolgok, amikre ráaggadták már, hogy teljesíti a vágyakat. Csak Te vagy és a Forrásenergiád. De ti ketten együtt, bármit meg tudtok valósítani. Képzeld el úgy, hogy te vagy az, aki a rezgések szintjén létrehozod azt, amit meg akarsz tapasztalni. A rezgéseket továbbítod a forrásenergiádnak, ő veszi a rezgéseidet, és abból, ahogyan ráhangolódsz egy dolog frekvenciájára, abból ő tudni fogja, hogy mi kell neked, és azt a jövőt el kezdi feléd áramoltatni. Ennek rengeteg befolyásoló tényezője van, amiket a későbbiekben részletesen meg is fogunk tárgyalni. Nem hangzik ez olyan bonyolultnak, mégis annyi minden tudja ezt befolyásolni. A következő részben megnézzük, hogy mely tévhitek keringenek az irodalomban.

Copyright © All Rights Reserved – Minden Jog Fenntartva

A könyvet szerzői jog védi.

Vissza a könyv oldalára