<Fotó>

Ide egy kép jön majd Rólam…Üdvözöllek a Weboldalon!

Hogy honnan jövünk, kik vagyunk, és miért vagyunk itt? Csupa olyan kérdés, ami mindig is foglalkoztatott téged, engem és szinte mindenkit. Van – e hatalmunk a saját életünk felett? És ha igen, milyen mértékben? Dönthetünk – e afelől, hogy merre megyünk tovább, vagy az egész eleve elrendeltetett? A gondolatoknak tényleg hatalmuk van? Mi a rezgés, és mi köze van a Vonzástörvényhez? Mi az a Forrásenergia, és hogyan lehet rácsatlakozni? Mi történik a halál után és miért? (Vagy az élet előtt…)

Az életnek célja van, mindig is volt. A Tudatos Teremtésének ismerete ajándék a számunkra, hogy amíg itt vagyunk, lehetőségünk legyen a szabad akarat módszerével megtapasztalni mindent, amit csak akarunk.

Nyitottnak kell lenned, vonatkoztass el egy kis időre mindentől, amit eddig tudni véltél a világról. A végén, majd úgy is Te magad fogod eldönteni, hogy mindaz, amivel megismertetlek, mennyire ver gyökeret az elmédben, a tudatalattidban. Arra biztatlak, hogy ne elégedj meg azzal az információ halmazzal amit átadok, hanem kutass Te is, hiszen a spirituális útját mindenkinek magának kell bejárnia.

Bár sok időt fordítottam arra, hogy megírjam és megszerkesszem ezt a weboldalt, mégis lehetnek benne hibák, melyekért elnézést kérek. Az írásaim nem tökéletesek, és olykor az egyszerűség kedvéért bizonyos témákat csak felszínesen érintek, melyek nem kapcsolódnak szorosan a témához. Minden amit ezen a weboldalon közzéteszek, hosszú évek kutatómunkája, és igyekszem majd a forrásokat is, – melyek kiegészítik a weboldal anyagát, – közzétenni.

Hiszem, hogy egy napon, mikor felébredsz reggel az ágyadban, az első gondolatod az lesz, hogy Köszönöm! És onnantól kezdve minden reggelen. Ha ez a pillanat eljön, akkor már azt az életet éled, amire oly régóta vágytál. Kezdj el még ma hálát adni az életedért, azokért a dolgokért amiket már most is birtokolsz, s hidd el az életed gyökeres fordulatot fog venni!

És hogy hogyan érheted el, hogy Te irányítsd az életedet? Engedd meg kedves Olvasó, hogy megmutassam! Induljon az utazás!

2018.02.17. szombat 20:49

Baráti szeretettel,

Szalai Attila